Knippla Idrottsklubb

På grund av den rådande omständigheter tvingas vi tyvärr ställa in en del av sommarens arrangemang. Detta drabbar oss i första hand socialt, men även ekonomiskt i form av uteblivna intäkter.

I samarbete med konstnären Maja Lindholm har vi därför i tagit fram ett stödmärke, som vi nu erbjuder för 100:-. Låt oss tillsammans ta oss igenom denna pandemi, och hjälpas åt att hålla Knippla IK levande inför kommande säsonger!


KÖP ETT MÄRKE OCH VISA DITT STÖD FÖR KIK!
Betala gärna med Swish till 123 3942 612.

Du kan köpa det i Konsum, Lottebboa eller swisha och hämta hos Ulf Widell. Du når honom på 0768-950050 för att bestämma tid för upphämtning. 

Om klubben

  • Medlemmar: ca 450st

  • Under sommarens hamnfest har vi ca 1200 besökare. 

  • Herrlaget spelar i div 6.

  • Knippla Ik erbjuder både fotbollsskola simskola och tennisskola förbarn och  ungdomar under sommaren. 

  • Varje vinter arrangeras den populära julmarknaden nere i hamnen där vi avslutar med att leta efter tomten. 

Fakta

Knippla Idrotts klubb grundades 1925 och har en lång och gedigen historia. I kubben finns flera olika sektioner, de största är fotboll, boule och arrangemangs delen. Fotbollsplanen är en av de vackraste i Europa och belägen på östsidan av ön. En 11:manna plan med fantastisk utsikt över havet och nära till badplatsen. 

Vår fina klubblokal hyr vi ut både till privat arrangemang och andra föreningar som vill åka på träningsläger.  Ett besök på Knippla är perfekt för laget att få träningsmöjlighet i en unik miljö. 

Vidare driver vi också en fin ungdomsverksamhet med både fotbollsskola, tennisskola och simskola varje sommar för våra barn och unga. Det är otroligt populära och uppskattade arrangemang som både bofasta och boende från andra ställen deltar i. 

 

Sektioner

Arrangemang

 

Hyra lokalen

Behöver du en lokal för träningsläger, lägerskola, bröllop eller fest?

KIK´s fina klubblokal finns på öns nordvästra sida med närhet till fotbollsplanen, badplatser och en löparslinga.

Den stora salen är på 150 kvm, det finns också ett mindre samlings/frukostrum samt duschutrymmen. Vi har ett välutrustat kök för både stora och små arrangemang med köksutrustning för upp till 100 personer. Lokalen har en god handikappsanpassning och det WIFI samt tv via Crome Cast. Vid övernattning tas egen bäddutrustning/liggunderlag med. 

Utrymmena fungerar även utmärkt för konferenser då vi har projektor, bra ljudanläggning, sittning för upp till 100 personer och scen. Det finns möjlighet till olika aktiviteter i samband med konferensdagar hos oss, ex fotboll, bordtennis, tennis, boule, curling eller andra önskemål.

 

För att se när lokalen är uthyrd, titta i kalendern här till höger.

Priser & Villkor


•  Hyra av lokalen för privatfest utan övernattning lördag-söndag

Medlem i KIK: 2000 kr

Icke medlem: 4000kr

Träningsläger: 250:-/person och natt, dock lägst 3000kr

Konferenser: Ring för anbud

För att boka lokalen kontaktas först lokalansvarig, därefter betalas anmälningsavgiften 1000 kr in på bg 5032-8657 . 

Vid bristfällig städning debiteras en städavgift på 1000 kr och vid senare avbokning än 2 veckor innan ankomst återbetalas ej anmälningsavgiften. 

 

Intresserad?

Kontakta Pernilla Carlsson; 0708-703707 

boka@kik.nu