top of page

Knippla båtcharter

4.png

Vi älskar havet!

 

Med det som utgångspunkt vill vi bjuda på mer hav åt folket!

Ombord på vår turkosa skönhet Sarita, som ligger i Knippla hamn, erbjuder vi fisketurer, sälsafarin, rundturer, badäventyr, sjöbegravningar och naturupplevelser till havs. 

Dessutom fyller vi konferenser med fysisk och mental hälsa och samordnar så att ni både kan bo och äta vid havet.

Om oss på Knippla båtcharter

IMG_0088.jpeg

Glädje te havs! 

 

Med kärlek till havet, till vår unika ö och till människorna på ön vill vi bygga vidare på Knippla som den vänliga ön och bjuder in till ännu mer liv, ännu mer glädje och gemenskap och en hållbar utveckling för Knepplebor, sommargäster, båtgäster och de som kommer hit för våra åretrunt-aktiviteter.

vår vision

Kapten Stefan Ekmark.

Killen som har seglat sedan födseln och som aldrig får slut på idéer. Dra rövarhistorier kan han också. En del av dem är sanna ... 

 

Dessutom säljer Stefan. Med glans! Och det är sant.

Kapten Patrik Bergman

Patrik är vår trygga och pratglada norrlänning som meckar med propellrar, klättrar upp i master och ner i motorrum med samma lugn.

Han vår tekniker och båtansvarige. 

 

Patrik hittar man ofta med en finurlig glimt i ena ögat och en skiftnyckel i andra handen när han har kommit på någon übersmart lösning på hur vi utvecklar Sarita. Och oss själva …

Förste krabb- och hummerkokare Claes Lundskog

Claes är han som kokar hummer och krabbor som värsta stjärnkocken men inte pratar så högt om det. Claes sliter också på däck och håller DESSUTOM ordning på oss andra och vår ekonomi.

PR- och taglingsstjärnan Man Lundskog 

Malin Lundskog gillar kommunikation i alla former och pratar gärna.  Med allt och alla … Hon är i princip född och uppvuxen med skot i ena handen och en rorkult i den andra. 

 

Malin styr killarna med mjuk järnhand (osäkert om de vet om det), skriker högt av förtjusning vid varje nyfångad hummer och splitsar och taglar som en gammal sjöman.

Det här är vi:

Här hittar du oss på Knippla båcharter:

bottom of page